NE ŽIVITE V PRAHU

Zase naredite primerjavo med centralnim sesalnim sistemom BEAM in klasičnim sesalnikom.

  • BlowBackKlasični sesalniki poskrbijo za cirkulacijo prašnih delcev, saj nobena filtracija ne zadrži 100 % delcev, čez čas, pa delež zadržanih delcev pri klasičnem sesalniku še dodatno upade, saj se filtri zaradi manjše površine hitreje uničijo in postanejo bolj prepustni. Obenem pa pri sesanju s klasičnim sesalnikom z izpihanim zrakom dvignete še neposesan prah in drobne delce (ki veljajo za bolj alergene). Z BEAM Electrolux-ovim centralnim sesalnim sistemom pa odstranite z vaših bivalnih prostorov 100 % umazanije, prahu, pršic, cvetnega prahu, prhljaja od živali in ostalih alergenov.

  • Nobenega dvigovanja težkega sesalnika, spotikanja preko kabla ali udarjanja s sesalnikom ob pohištvo. Pri centralnem sesalnem sistemu je vse kar potrebujete lahka cev, s katero lahko dosežete tudi vse težko dostopne predele - tudi na in pod pohištvom!

  • Velik motor in ohišje, omogočata BEAM-ovim sesalnikom, da ustvarite do 50 % več sesalne moči na krtači kot klasičen sesalnik.

  • Manj težav. BEAM centralni sesalnik ima samočistilni filter, ki ga je potrebno zamenjati (pri pogosti uporabi) na 6 let in velik rezervoar za umazanijo (cca. 15 l), ki ga je potrebno sprazniti 2-3 krat na leto. Klasični sesalniki pa imajo majhne filtre, ki jih je potrebno redno menjavati in majhne vrečke (cca. 3-6 l), ki so drage in jih je prav tako potrebno redno menjavati.