BEAM informacije

Bolj zdravo bivanje

UC-Davis klinične raziskave, dokazujejo, da uporaba centralnega sesalnega sistema zmanjša pojav alergijskih simptomov.

Odstotek zmanjšanja alergijskih simptomov

Raziskava je odkrila novo sredstvo za zmanjšanje pojava alergijskih simptomov, ki pa ni zdravilo ... To sredstvo je centralni sesalni sistem BEAM Electrolux. Klinična raziskava na Davisu, Univerze v Kaliforniji je pokazala, da se z uporabo centralnega sesalnega sistema občutno zmanjašajo pojavi alergijski simptomov pri obolelih.

Raziskava

Onesnaženost zraka v zaprtih prostorih predstavlja eno najpogostejših težav za alergike, na katere opozarjajo alergisti. Centralni sesalni sistem BEAM je mnogokrat priporočen za očiščenje zraka. Raziskovalci na Davisu so si zastavili postavili cilj, dokazati, da centralni sesalni sistem izboljša zrak v zaprtem prostoru in zmanjšuje pojav alergijskih simptomov.

Rezultati

Z razliko od klasičnih sesalnikov, pri katerih se posesan zrak vrača v prostor, s centralnim sesalnim sistemom BEAM odstranite 100 % sprijetega prahu, pršic, cvetnega prahu, živalskega prhljaja in ostalih alergenih delcev. Centralni sesalni sistem je tako veliko superiornejši od klasičnega sesalnika.

Rezultati raziskave so bili objavljeni v članku z naslovom: "The Influence of a Central Vacuum System on Quality of Life in Patients with House Dust-Associated Allergic Rhinitis", ki je bil objavljen v Journal of Investigational Allergology and Clinical Immunology*. Študija je bila narejena pod okriljem Stanleya M .Naguwe, M.D. in M. Erica Gershwina, M.D., oba sta strokovnjaka z odelka revmatologije (Division of Rheumatology, Allergy and Clinical Immunology, University of California at Davis School of Medicine, Davis, CA, USA).

Preberite celotno raziskavo (ENG)

 

Nazaj