Inštalacija

 • Vgradnja

  Profesionalna vgradnja ali samovgradnja. Nov ali obstoječ objekt.

  BEAM centralni sesalni sistem je možno vgraditi v nov ali obstoječ objekt v le nekaj urah - brez razdejanja in večjih posegov v zidove. Povprečni stroški vgradnje centralnega sistema z 1. in 2. fazo znašajo le 1400 €.

  FOTOGRAFIJE Z MONTAŽ - profesionalna izvedba

  Samovgradnja

 • Vgradnja v nov objekt

  Možnost profesionalne vgradnje ali samovgradnje.

  Če gradite ali nameravate graditi, povprašajte za ponudbo - vse kar za izdelavo ponudbo potrebujemo je poslan tloris na naš elektronski naslov in kontaktne podatke. Pred začetkom izdelave ponudbe se boste z našim komercialistom pogovorili o predvidenih pozicijah vtičnic, centralnega sesalnika in prostoru kjer boste shranili sesalni komplet (ponavadi je shranjen v shrambi ali v omari).

  Po želji vam lahko v centralni sesalni sistem vključimo tudi katerega izmed inovativnih dodatkov - npr. Vroom in/ali smetišnico v kuhinji, WallyFlex v pralnici in ali hodniku ipd.

  Inštalacija 1. faze se začne hkrati ali za vodovodno in elektroinštalacijo ter pred vlitjem estrihov in fino obdelavo zidov. Pravilna izvedba inštalacije je osnova za optimalno delovanje centralnega sesalnega sistema, zato zaupajte izvedbo le izkušenim strokovnjakom, ki vam bodo zraven izvedbe lahko ponudili tudi projektiranje in svetovanje in garancijo na opravljeno storitev. Povprečen strošek za enostanovanjsko hišo, v katerega sta všteti 1. in 2. faza (celoten sistem), znaša le okoli cca. 1400 €.

  Lahko pa vgradite sistem tudi sami in pri nas naročite le material, ki ga potrebujete. Z veseljem vam tudi v tem primeru svetujemo in odgovorimo na morebitna vprašanja. Na naši strani pa vam je na voljo tudi vodič za samovgradnjo centralnega sesalnega sistema.

 • Vgradnja v obstoječ objekt

  Profesionalna izvedba ali samovgradnja

  V Približno 95 % obstoječih objektov - ne glede na starost objekta - je možna vgradnja centralnega sesalnega sistema. Za obstoječe objekte, ki se ne obnavljajo v celoti, se ponavadi predvidi sistem z minimalno dolžino cevnega sistema in minimalnim številom vtičnic. Z namenom, da pride do čim manjšega posega v objekt in minimalnih stroškov. Pri vgradnji centralnega sesalnega sistema v obstoječ objekt je ponavadi za izdelavo ponudbe in pozicioniranje vtičnic/centralnega sesalnika potreben brezplačen ogled objekta.

  Če prenavljate hišo oz. jo nameravate prenoviti v bližnji prihodnosti, nas pokličite ali nam pišite in pripravili vam bomo brezplačno ponudbo za centralni sesalni sistem BEAM Electrolux. Zagotavljamo vam profesionalno izvedbo s strani tima za centralne sesalne sisteme BEAM Electrolux. Naši izkušeni komercialisti/projektanti vam bodo zagotovili profesionalno planiranje in svetovanje, izkušeni inštalaterji pa profesionalno izvedbo.

  Lahko pa vgradite sistem tudi sami in pri nas naročite le material, ki ga potrebujete. Z veseljem vam tudi v tem primeru svetujemo in odgovorimo na morebitna vprašanja. Na naši strani pa vam je na voljo tudi vodič za samovgradnjo centralnega sesalnega sistema.

 • Samovgradnja

  Kako sam pripravim inštalacijo (1. fazo) za centralni sesalni sistem?

  1. možnost:
  Preko elektronske pošte oz. po telefonu naročite material za inštalacijo.

  Sami si naredite izračun približne porabe posameznih komponent in seznam pošljete po elektronski pošti, faksu ali pokličete. Na podlagi seznama vam pripravimo ponudbo za material in vam material pošljemo s 24-urno dostavo na vaš naslov.

  2. možnost:
  Pošljete tloris, da vam vrišemo pozicije vtičnic in sesalnika ter pripravimo ponudbo za material, ki vljučuje tudi (kot opcijo) ponudbo z montažo. V kolikor se odločite za samovgradnjo vam prav tako pošljemo material po pošti s 24-urno dostavo.

  Če se odločite za samovgradnjo vam lahko k materialu priložimo še kopijo navodil za inštalacijo s posebnimi opozorili pri montaži oz. geslo za prenos navodil v elektronski obliki.

  OPOZORILO! Če se odločite za nakup materiala in samovgradnjo, se odrečete 30-letni garanciji na cevni sistem, brezplačnemu preizkusu podtlaka po opravljeni inštalaciji in ugodnostim (Darilni bon ipd.), ki ste jih deležni kasneje pri nakupu 2.faze, s strani podjetja Omega.  Kako sam priključim sesalnik?

  Nvodila za montažo in vzdrževanje sesalnika so priložena pri vsakem sesalniku oz. si jih lahko prenesete s spletne strani.
  Preko elektronske pošte oz. po telefonu naročite sesalnik, ustrezne vtičnice in inovativne dodatke. Pripravimo vam ponudbo za vse komponente in vam jih pošljemo s 24-urno dostavo na vaš naslov.

  Na vrh