O BEAM Electrolux-u

V novicah

BEAM  ob 50. obletnici obstoja z novo generacijo tišjih, močnejših in z izboljšano filtracijo centralnih sesalnih sistemov.

5. februar 2007

BEAM by Electrolux praznuje zlato obletnico z postavitvijo zlatega standarda na področju centralnih sesalnih sistemov z močnejšimi, tišjimi in izbolšanimi centralnimi sesalnimi sistemi BEAM Serenity®_3.0.

“BEAM Serenity_3.0 je plod 50-ih let inovacij na področju centralnih sesalnih sistemov,” pravi Pat Keenan, najstarejši BEAM-ov zastopnik za prodajo BEAM centralnih sesalnih sistemov na Irskem. "Je najmočnejši in najtišji centralni sesalnik v zgodovini." ”

Vsaka komponenta BEAM Serenity_3.0 centralnega sesalnega sistema je bila deležna inovacije. Rezultati inovacij:

  • Večja moč čiščenja. BEAM Serenity_3.0 ustvari 590 air watt-ov, kar je od 10 do 25 % več kot konkurenčen centralni sesalni sistem. Dodatna moč pomeni, da je mogoče očistiti več sprijetega prahu in alergenih delcev. Rezultat je čistejše in bolj zdravo bivalno okolje.
  • Tiho delovanje. BEAM Serenity_3.0 je za 3 decibele tišji od konkurenčnih centralnih sesalnih sistemov. Edinstven način montaže in sistem Quiet Pak, zmanjšata vibracije in glasnost motorja.
  • Izboljšana kvaliteta zraka. BEAM Serenity_3.0 je prvi centralni sesalni sistem, ki preprečuje z rezervoarjem za umazanijo, ki je premazan z antibakterijskim premazom, ki preprečuje razvoj bakterij. Samo delovanje sistema pa klinično dokazano zmanjšuje pojav alergij.

Ob 50. obletnici so na voljo zraven sesalnih enot v srebrni barvi na voljo tudi vsi modeli BEAM Serenity_3.0 serije v zlati preobleki.

“Pred 50-imi leti, so uporabniki želeli le spraviti umazanijo iz hiše. Današnji uporabniki pa si želijo močnejše sesalne moči, ki odstrani iz hiše tudi alergene delce in ustvari čistejše in bolj zdravo bivalno okolje." dodaja Keenan.

“Kljub temu da so mnoga podjetja preživela na trgu 50 let in več, so le redka, ki se lahko kosajo z bogato BEAM-ovo zgodovino inovacij in izboljšav," dodaja Risto Rantanen, solastnik Beamark-a, BEAM-ovega zastopnika za Finsko, Estonijo in Latvijo. “Ravno iz tega razloga je BEAM postal globalni vodja na področju centralnih sesalnih sistemov in v tem se nahaj poglavitni razlog, zakaj se zmeraj več ljudi odloči za vgradnjo centralnega sesalnega sistema BEAM v svoj dom.”

Oglej si prospekt, ki je nastal ob 50. obletnici