Podpora

Namigi za čiščenje

Izboljšajte kvaliteto zraka v bivalnem prostoru z BEAM Electrolux centralnim sesalnim sistemom.

Tradicionalno čiščenje: Neučinkovito in škodljivo.
Čiščenje vašega doma na zastarel način z krpo in dišečimi razpršilci je neučinkovito in je lahko celo zdravju škodljivo. Pri čiščenju s krpo se namreč dvigne velika količina drobnega prahu, dišeči razpšilci pa imajo veliko vsebnost kemikalij. Oboje pa predstavlja nevarnost za zdravje ljudi, še posebaj tiste, ki imajo težave za alergijami ali astmo. Z BEAM Electroluxovim centralni sesalnim sistemom pa pa odstranite iz bivalnih prostorov 100% drobnega prahu, pršic, cvetnega prahu, prhljaja in ostalih alergenih delcev, kar pomeni, da boste imeli bolj čist zrak v vašem domu, obenem pa boste morali redkeje čistiti. Za centralni sesalni sistem je na voljo veliko različnih nastavkov, s katerimi lahko očistite praktično vse površine.

Preproge in oblazinjeno pohištvo: Lahko živite z njimi?
Nekateri ljudje, ki imajo težave z alergijami in astmo, prenašajo preproge, zavese in oblazinjeno pohištvo brez težav, za druge pa na žalost temu ni tako, zato jim zdravniki svetujejo da jih odstranijo iz bivalnih prostorov. Raziskave so pokazale, da le 20 % ljudi upošteva nasvet zdravnika in jih odstrani. Z redno uporabo centralnega sesalnega sistema BEAM Electrolux takšni ukrepi ne bodo več potrebni.

VacPan smetišnica: Pometite s smetmi! 
VacPan smetišnica je zaradi pogostosti in načina uporabe nekaterih prostorov, že skorajda nujen dodatek za centralni sesalni sistem, saj omogoča tudi večkratno, sprotno dnevno čiščenje. Centralni sesalnik vključite s pritiskom noge na stikalo smetišnice in vanjo pometete nastalo umazanijo. Izredno priročna dodatka za vsakodnevno, večkratno čiščenje sta tudi WallyFlex in Vroom. Za vse je potrebna priprava inštalacije v prvi fazi.

Kliknite tukaj za ogled videa o uporabi smetišnice VacPan.

BEAM VacPan smetišnica


Hladilnik: Magnet za prah.
Zaradi načina delovanja je hladilnik magnet za prah in alergene delce, ki se kopičijo za in pod njim. Ko pa se motor hladilnika vklaplja in izklaplja, izpiha te delce v zrak in so še posebaj dražljivi za astmatike in alergike. Do sedaj je bilo za čiščenje hladilnik premakniti ali pa se niti ni počistilo pod in za njim. Sedaj pa lahko pod in za hladilnikom, ostalimi večjimi aparati in pohištvom preprosto počistite z 90 cm dolgim, ozkim nastavkom ali 60 cm gibljivim, dolgim, ozkim nastavkom.

  Kliknite tukaj za ogled videa o uporabi nastavka.

 90cm dolgi, ozki nastavek

Živalski prhljaj: Nedolžna stvar? .
Umazanija, prhljaj in živalska dlaka so lahko eden izmed ključnih vzdražitevljev pri astmi ali alergiji, zato zdravniki odsvetujejo gibanje živali po bivalnih prostorih. Le redki pa se tega držijo. Z BEAM Electrolux-ovimi nastavki za krtačenje živali, pokrtačite z vašega ljubljenčka umazanijo, prhljaj in odpadlo dlako jo sproti tudi posesate. Do 5x večja moč sesanja s centralnim sesalnikom, kot s klasičnim sesalnikom, omogoča da pri krtačenju ne pade na tla niti ena sama dlaka ali prhljaj. Zaradi svoje velikosti je primerna tako za velike kot tudi za male živali.

  Kliknite tukaj za ogled videa o uporabi krtače za živali.

 Nastavek za krtačenje živali

Komplet za čiščenje avta
Čiščenje avta je z uporabo kompleta za čiščenje avta še preprostejše. Nastavki in ročaj, ki so v tem kompletu, so namreč zasnovani, tako da vam maksimalno olajšajo čiščenje. Z priloženimi nastavki lahko očistite prav vse površine v avtomobilu.

  Kliknite tukaj za ogled videa o uporabi kompleta za čiščenje avta.

Komplet za čiščenje avta