O BEAM Electrolux-u

Naša filozofija

Inovator premišljenega oblikovanja.

Se spomnite ko ste nazadnje prejeli darilo, ga odprli in rekli: "Oh! Kako si vedel/a? To je natanko to kar sem želel/a!". To je občutek, katerega želimo, da ga občutite kot uporabnik/uporabnica pri uporabi BEAM Electrolux-ovih izdelkov. Z namenom, da bi ustvarili izdelke, ki jih naši uporabniki zares želijo in potrebujejo, jim posvetimo veliko časa, znanja in misli.

Način premišljene zasnove pomeni vpeljavo inovacij z vpogledom. Ne sprememba dizajna zaradi samega izgleda, ampak sprememba zaradi uporabniške izkušnje uporabnika. Za nas premišljen dizajn pomeni, da je naprava prijaznejša za uporabo in opravljanje opravil lažje in učinkovitejše. Uporabniku želimo zagotoviti maksimalno udobje pri uporabi, ki ga prinaša 21. stoletje. Naš cilj je zagotoviti uporabniku prijazne izdelke s sodobnim izgledom.

S svojim sloganom “Thinking of you” cilja Electrolux višje od potreb in zahtev današnjih uporabnikov in ustvarja izdelke, ki presegajo pričakovanja uporabnikov. Obenem pa ustvarjamo izdelke, ki so prijazni okolju danes in v prihodnosti.

Electrolux. Thinking of you!