• Samovgradnja

  Kako sam pripravim inštalacijo (1. fazo) za centralni sesalni sistem?

  1. možnost:
  Preko elektronske pošte oz. po telefonu naročite material za inštalacijo.

  Sami si naredite izračun približne porabe posameznih komponent in seznam pošljete po elektronski pošti, faksu ali pokličete. Na podlagi seznama vam pripravimo ponudbo za material in vam material pošljemo s 24-urno dostavo na vaš naslov.

  2. možnost:
  Pošljete tloris, da vam vrišemo pozicije vtičnic in sesalnika ter pripravimo ponudbo za material, ki vljučuje tudi (kot opcijo) ponudbo z montažo. V kolikor se odločite za samovgradnjo vam prav tako pošljemo material po pošti s 24-urno dostavo.

  Če se odločite za samovgradnjo vam lahko k materialu priložimo še kopijo navodil za inštalacijo s posebnimi opozorili pri montaži oz. geslo za prenos navodil v elektronski obliki.

  OPOZORILO! Če se odločite za nakup materiala in samovgradnjo, se odrečete 30-letni garanciji na cevni sistem, brezplačnemu preizkusu podtlaka po opravljeni inštalaciji in ugodnostim (Darilni bon ipd.), ki ste jih deležni kasneje pri nakupu 2.faze, s strani podjetja Omega.  Kako sam priključim sesalnik?

  Nvodila za montažo in vzdrževanje sesalnika so priložena pri vsakem sesalniku oz. si jih lahko prenesete s spletne strani.
  Preko elektronske pošte oz. po telefonu naročite sesalnik, ustrezne vtičnice in inovativne dodatke. Pripravimo vam ponudbo za vse komponente in vam jih pošljemo s 24-urno dostavo na vaš naslov.

  Nazaj