• Vgradnja v nov objekt

    Možnost profesionalne vgradnje ali samovgradnje.

    Če gradite ali nameravate graditi, povprašajte za ponudbo - vse kar za izdelavo ponudbo potrebujemo je poslan tloris na naš elektronski naslov in kontaktne podatke. Pred začetkom izdelave ponudbe se boste z našim komercialistom pogovorili o predvidenih pozicijah vtičnic, centralnega sesalnika in prostoru kjer boste shranili sesalni komplet (ponavadi je shranjen v shrambi ali v omari).

    Po želji pa vam lahko v centralni sesalni sistem vključimo katerega izmed inovativnih dodatkov - npr. Vroom in/ali smetišnico v kuhinji, WallyFlex v pralnici in ali hodniku ipd.

    Inštalacija 1. faze se začne hkrati ali za vodovodno in elektroinštalacijo ter pred vlitjem estrihov in fino obdelavo zidov. Pravilna izvedba inštalacije je osnova za optimalno delovanje centralnega sesalnega sistema, zato zaupajte izvedbo le izkušenim strokovnjakom, ki vam bodo zraven izvedbe lahko ponudili tudi projektiranje in svetovanje. Povprečen strošek za enostanovanjsko hišo, v katerega sta všteti 1. in 2. faza (celoten sistem), znaša le okoli cca. 1400 €.

    Lahko pa vgradite sistem tudi sami in pri nas naročite le material, ki ga potrebujete. Z veseljem vam tudi v tem primeru svetujemo in odgovorimo na morebitna vprašanja. Na naši strani pa vam je na voljo tudi vodič za samovgradnjo centralnega sesalnega sistema.